Proeftrainen


Leuk als je een keer wil komen kijken of hockey wat voor je of je kind is. Het is voor ons belangrijk dat we dat stroomlijnen, daarom kan het meedoen aan proeftrainingen alleen wanneer iemand is ingeschreven. Dat gaat via de website: "Inschrijven nieuwe leden". De inschrijving is uiteraard geheel vrijblijvend, maar nodig verzekeringstechnisch. Daarbij willen we zoveel mogelijk stabiliteit behouden in de trainingen van bestaande en reeds ingedeelde teams. Je kunt 4x meedoen en dan moet je beslissen. In die periode ben je 'proeflid' en mag je (nog) niet meespelen met KNHB wedstrijden.
Na 4 weken meegetraind te hebben -en zonder tegenbericht- wordt het proeflidmaatschap omgezet in lidmaatschap. Hierover ontvang je dan geen bericht meer.
Als je echter besluit niet verder te gaan geef je dat door aan [email protected] en we verwijderen alle gegevens uit ons bestand.

LEES SVP VERDER:

WAAR, WANNEER
DE BETREFFENDE COMMISSIE -afhankelijk van leeftijdscategorie / hockeyervaring- WORDT VAN DE INSCHRIJVING OP DE HOOGTE GEBRACHT. ZIJ STUREN JE BERICHT WAAR EN WANNEER JE KUNT STARTEN.


HOCKEYSTICK, BITJE, SCHEENBESCHERMERS
Een stick is altijd wel te leen op de club voor de proeftrainingen.
Bitje en scheenbeschermers zijn verplicht (kijk eens op marktplaats, daar worden vaak gratis scheenbeschermers aangeboden), maar hebben we niet te leen.

 
Mijn Team Inschrijven nieuwe leden Proeftrainen

Vandaag jarig

Femke Frankema
Charlotte Koster-Snethlage

Hoofdsponsors

Sponsors

Agenda

Nog geen agenda punten.