Information

Mijn Team
Heel handig om snel de algemene informatie per team te vinden.

Vragen, opmerkingen of kom je ergens niet uit!? Mail dan gerust: [email protected]

In "Mijn Team" kun je je eigen team en die van het hele gezin bewaren. Bij een volgend bezoek aan de website kun je meteen heel makkelijk direct deze teams opzoeken vanuit dit oranje blokje Mijn Team.

Inloggen gaat met het lidnummer en wachtwoord.

En als je die niet meer weet, ook geen enkel probleem, stuur een mail naar [email protected]


A N T W O O R D E N OP DIVERSE VRAGEN

STEEDS OPNIEUW IN- EN UITLOGGEN HUISGENOTEN
Vraag van diverse ouders als ze meerdere kinderen willen aanmelden of afmelden voor wedstrijd/trainingen etc. dat ze steeds opnieuw moeten inloggen: op dit moment (oktober 2015) is dit nog niet mogelijk. LISA werkt hard aan een oplossing om dit wel mogelijk te gaan maken (wellicht zal het eerst alleen mogelijk worden via LISATeam, en kunnen we dit later in de app oplossen). Zo gauw er nieuws is communiceren we dat direct.


IK ZIE DE INLOGBUTTONS NIET
Druk op Ctrl + F5 om te activeren (eenmalige actie).

Of het komt voor dat inloggen niet gaat met Safari en wel met Chrome...


STREEP DOOR OOGJE IN ORANJE PIJL BIJ TEAM
Let op: als je ingelogd bent en klikt op een team/ je (favoriete) team dan staat je teamnaam in een oranje pijl met daarachter een oogje!
Het kan gebeuren dat je per ongeluk op dat oogje geklikt hebt, dan komt een streep door het oogje. Dit heeft te maken met de zichtbaarheid van teaminformatie, is dan gedeeltelijk uitgeschakeld voor bepaalde acties. Als je weer op het oogje klikt verdwijnt het streepje en is de zichtbaarheid weer normaal.

LISA-app VOOR WINDOWSTELEFOON
Het marktaandeel is helaas te klein voor een eigen versie van de app. Wereldwijd neemt het aandeel toe, maar in Nederland niet. In de hockeymarkt is de verhouding nog weer anders, daar is iOS de grootste met 75%. Hierna komt Android met 23%
De overige procenten worden verdeeld tussen Blackberry en Windows. LISA houdt de percentages in de gaten, maar vooralsnog staat een Windows versie niet op de planning. Er wordt wel bekeken of LISA-team responsive gemaakt kan worden, zodat ook de Windows Phone-gebruikers een mobiele omgeving hebben, maar dit slechts een idee en staat nog niet op papier. Zodra hier meer over bekend is, wordt dat gemeld.

MAILS VERSTUREN ALS COACH/MANAGER
Ga in de lisa-app naar het team waar je coach of manager van bent. Daar zie je tabbladen agenda / schema / stand / scores / team. Bij "team" zie je rechtsboven een envelopje. Daarmee kun je het team een mail sturen.

ZICHTBAARHEID PERSOONLIJKE TEAMS UITZETTEN IN DE APP en MIJN TEAM
Je kan de zichtbaarheid aanpassen door naar LISA team te gaan 'IK' --- 'Overzichten' --- dan zie je links in de menubalk je persoonlijke teams. Als je hier op het oogje klikt komt er een schuine streep doorheen, dan is het team niet meer zichtbaar in de agenda. Bij 'Ik' --- 'Ovezicht' heb je altijd de mogelijkheid om de planning van je persoonlijke teams te bekijken, maar wat niet kan is een persoonlijk team, dat verbonden is via hetzelfde woonadres, verwijderen. Als je juist wel koppeling wil van de gegevens van andere familieleden moeten bij de inschrijvingen dezelfde woonadressen staan.