Trimhockey Algemeen

MHCO'ers met hockey-aspiraties welkom!

Ooit hoofdklasse gespeeld en 'doe je het nu wat rustiger aan'? Of zaterdags langs de lijn nogal eens in onbegrip precies het verkeerde tegen je spelende dochter geroepen? Of gewoon zin om met 'n hoop andere mannen (met vergelijkbare ervaringen - of gebrek daaraan;-) iedere week 'n potje te hockeyen? Speel dan eens mee met de Heeren Trim van MHCO.

'n Groep van zo'n 50 mannen van, laten we zeggen: 35+, staat iedere woensdagavond (vrijwel nooit allemaal - deelname zoals het je uitkomt) op het veld om eerst wat aan techniek te werken en daarna 'los te gaan' in onderlinge wedstrijdjes. De eerste die roept dat'ie toe is aan 'n biertje, is een watje...! Dat gezegd hebbende, is een 'derde helft' integraal onderdeel van de woensdagavond (lees verder onder de foto).


Samen met de Dames Trim - er is een trainingsgroep Dames Trim op dinsdagavond en een op woensdagochtend- wordt er eens in de drie weken met gemengde teams op maandagavond en op donderdagavond meegespeeld in een regionale competitie.

Behalve verbondenheid op het veld, vinden de Heeren Trim dat ook ernaast: op de club in allerlei klussen die er gedaan moeten worden, of in feestjes die er gevierd kunnen worden en ook buiten de club in sportieve (of 'sport-gerelateerde') activiteiten van mountainbiken tot hockey-interlands.

Interesse om mee te doen op woensdagavond? Meld je dan bij Gert Tempelman 06 2959 0841 of Gijs Flink 06 5206 1135.

Dames trimmers: MHCO heeft twee superteams "DTRIM dinsdagavond" en "DTRIM woensdagochtend". Interesse? Laat van je horen via: [email protected])


       
Hockey-clinic door internationals Mirco Pruyser en Billy Bakker
 
 
Mijn Team Inschrijven nieuwe leden Proeftrainen

Vandaag jarig

Roy Alberts
Ivan Daneel
Fleur Fladijn
Giselle Magis
Sandra van Riet
Freek Roelofs

Hoofdsponsors

Agenda

Nog geen agenda punten.