Sponsoring Mogelijkheden

Kleding Sponsoring

Het sponsoren van de kleding van een hockeyteam is een aansprekende manier om onze hockeyers te stimuleren én een bedrijf te promoten. Het aantal bedrijven dat een team van MHCO door kleding wil sponsoren groeit. Dit is een prima ontwikkeling, maar heeft ook geleid tot grote verschillen in de presentatie van onze teams. Het bestuur heeft daarom in overleg met de sponsorcommissie besloten hiervoor de volgende richtlijnen op te stellen.


· De richtlijnen betreffen de officiële wedstrijdkleding: shirt, trui, broek of rok, kousen.


· De richtlijnen hebben bij de volgende teams ook betrekking op de trainingspakken:

- Dames 1

- Heren 1

- Veteranen A

- MA1

- JA1

Gezien het niveau waarop de eerste teams uitkomen, hecht het bestuur extra aan een goede presentatie van MHCO door deze teams, ook tijdens de warming-up voorafgaand aan de wedstrijd.


Beperking

Het wedstrijdtenue van de jongste jeugd (shirt, trui, broek of rok, kousen) mag niet gesponsord worden. Het beleid van MHCO (en KNHB) is dat bij de jongste jeugd het prestatie-element ondergeschikt dient te zijn aan het leren hockeyen en het in teamverband plezier beleven aan de hockeysport. Sponsoring van het clubtenue kan het prestatie-element en de onderlinge concurrentie tussen jonge kinderen onnodig aanwakkeren. De jongste jeugdteams mogen echter wel -net als de andere teams- in trainingspakken met bedrijfsvermelding trainen/naar het veld komen. Hiervoor is geen sponsorbijdrage verschuldigd.


Sponsors

Het sponsoren van de eerste teams van MHCO (Dames 1, Heren 1, Veteranen A, MA1, JA1) is voorbehouden aan de hoofdsponsors van de club.

De andere teams kunnen door andere bedrijven gesponsord worden.


Leverancier

De wedstrijdkleding wordt uitsluitend door Winners Sport in Wageningen geproduceerd en geleverd. Hierdoor kunnen we garanderen dat de sponsoruitingen conform de eisen van de KNHB (regeling "reclame op wedstrijdtenue”) en conform de kledingregels van MHCO worden uitgevoerd. De sponsorcommissie heeft bovendien aparte prijsafspraken met Winners gemaakt, waarmee bedrijven een flinke korting op de kledingkosten kunnen krijgen.


Kosten en inkomsten

De sponsor betaalt de kleding en de drukkosten van het bedrijfslogo. Daarnaast betaalt hij een bijdrage aan MHCO. Deze bijdrage maakt onderdeel uit van de sponsorafspraken tussen bedrijf en MHCO.


Bruikleen

De kleding is eigendom van de sponsor. Aan het eind van het seizoen wordt de kleding door de coach of door de sponsor zelf ingenomen.


Contact

Als een bedrijf een team wil sponsoren, dient altijd eerst contact te worden opgenomen met het onze sponsorcommissie: via [email protected].
Zij informeren het bedrijf over de verschillende mogelijkheden en regelt de contractafspraken.

 
Mijn Team Inschrijven nieuwe leden Proeftrainen

Vandaag jarig

Marieke van 't Groenewout
Willeke Overink

Hoofdsponsors

Sponsors

Agenda

Nog geen agenda punten.