[naar de website]

Heren 1 schieten uit slof in spektakel: 6-5 winst tegen Hondsrug!Zeer spannende wedstrijd tegen Hondsrug en 6-5 winst!

Afgelopen zondag stond het binnen 10 minuten al snel 2-0 voor MHCO na prachtig combinatiespel. Diederick Tissing scoorde met een hard zuiver schot zijn eerste competitiedoelpunt en Tim Bangma scoorde met zijn 'wapen' de backhand hard en zuiver. En toen stond Hondsrug op. Vanuit vooral onnauwkeurigheden bij MHCO zelf wist Hondsrug in de snelle omschakeling uit vijf kansen maar liefst 4 x te scoren. Vlak voor rust creƫerde MHCO weer enkele kansen met als uitblinker Florian Koster op het middenveld. Uit een verdiende strafcorner scoorde Bas de Nier de aansluiting met een 3-4 ruststand.

In de 2e helft pakten onze Heren het initiatief weer terug en scoorden gelijk door een typisch spitsendoelpunt van Hugo Korsten: bal aannemen, korte snelle draai en backhand schot. In een volgende aanval scoorde Bas zijn 2e doelpunt met een hard schot en een 5-4 voorsprong. Daarop volgden meer kansen, maar goed keeperswerk bij Hondsrug voorkwam een grotere voorsprong. Hondsrug kreeg weinig kansen in de tweede helft, forceerde een strafcorner en scoorde onverwachts toch nog de 5-5. Met nog enkele minuten te spelen gingen onze Heren weer vol in de aanval en wist Floris Bovendeert handig te scoren, met als eindstand 6-5 winst!

Het team bedankte het publiek voor hun uitbundige steun. Met deze winst stijgen ze nu naar het linkerrijtje en plek 6 in de 3e klasse. Ze zijn Arnhem voorbij en nog maar vier punten verwijderd ten opzichte van plek 3.

Zondag 10 maart gaat Heren 1 weer verder met een thuiswedstrijd tegen PW. Alle volgers en fans enorm bedankt namens Heren 1 voor alle steun en tot volgend jaar weer bij MHCO!


Lees Verder[naar de website]